Ești aici: Health Raport  »  Uns til de viață sănătos  »  Uleiul Senso Duo: o metodă naturală pentru un păr mai puternic și mai sănătos

Uleiul Senso Duo: o metodă naturală pentru un păr mai puternic și mai sănătos

Publikat în categoria Uns til de viață sănătos       
Uleiul Senso Duo: o metodă naturală pentru un păr mai puternic și mai sănătos

Căderea firelor, un fenomen normal în ciclul de viață a părului. Dar ce putem face în cazul în care pierdem mai mult păr decât este normal? Cum putem să ne ferim de chelie?

În majoritatea cazurilor, bărbații sunt cei care se confruntă cu căderea părului dar în ultima perioada din ce în ce mai multe femei încep să se confrunte cu această problemă. Există mai mulți factori care pot duce la chelire, putem enumera dieta necorespunzătoare, stresul sau o boală. La femei acest lucru poate rezulta dintr-o prea mare ingerență în structura părului ( vopselurile sau alte operații cosmetice).

Pentru a preveni căderea părului și pentru a ne bucura din nou de o frezură frumoasă, trebuie să asigurăm organismului o cantitate corespunzătoare de vitamine și minerale. În ultima vreme pe piață poate fi cumpărat uleiul Vivese Senso Duo, a cărui formulă din două etape asigură redobândirea unui păr mai dens și mai frumos. Acțiunea acestuia se datorează substanțelor active precum: Scutellaria baicalensis, cofeina, extractul din camelia, extractul din grâu încolțit și din soia, uleiul din semințe de dovleac și ulei din cocos.

Scutellaria baicalensis, îmbunătățește circulația sângelui, stimulează în același timp bulbii părului. Mărește energia celulelor părului și redă echilibrul natural al pielii capului.

Cofeina, stimulează rădăcina părului, în același timp activând factorii responsabili de creștere. În plus, blochează hormonul care duce la chelire.

Extractul din camelia, închide porii părului, protejând-ul de îmbătrânirea timpurie și de acțiunea factorilor mecanici care ar afecta structura acestuia. Extractul din grâu încolțit și din soia oferă zaharuri indispensabil în procesul de creștere, dezvoltare și ciclul de viață al firelor de păr.

Arginina dilatează celulele sanguine din pielea capului, are o acțiune pozitivă asupra circulației sângelui către bulbii părului, producția de keratină este mărită (elemetul de baza din structura părului).

Uleiurile din semințe de trandafir, dovleac și cocos reprezintă o sursă bogată de microelemenți, vitamina A,E,C și de acizi grași saturați. Revitalizează părul, netezesc suprafața acestuia iar ca rezultat părul este mai sănătos și mai strălucitor.

 

 

Modul de utilizare a produsului Vivese Senso Duo este foarte simplu: uleiul se aplică pe pielea capului prin masaj, iar capul îl vom spăla de abia a doua zi de dimineață. Se aplică minim de 3 ori pe săptămână timp de câteva luni lucru care nu doar că va opri căderea părului dar va oferi acestuia o aparență mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Tag-uri: